Christina LindholmChristina Shimizu Lindholm

Kiropraktor

Jeg er født i 1988 og uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2018.

Jeg tog min turnusuddannelse i en større tværfaglig kiropraktorklinik og har siden arbejdet i både store og små klinikker.

Som kiropraktor lægger jeg stor vægt på at patienten føler sig set og hørt i konsultationen. Jeg behandler spædbørn, børn, teenager, voksne og ældre og her tilpasses behandlingen til den enkelte. Det er derudover vigtigt at samarbejdet bygger på gensidig tillid og ærlighed, så jeg sammen med patienten opnår bedst mulige resultater.

Jeg ser både den akutte men også den kroniske patient og sammen lægges der en behandlingsplan hvor jeg, når det er relevant samarbejder med klinikkens to erfarne massører.

Jeg har ret til henvisning til både MR-skanning/røntgen, andre relevante hospitalsafdelinger samt Middelfart Rygcenter.

I mit private bor jeg i det nordlige Odense sammen med min mand og 2 børn. Jeg er et stort familiemenneske og ses ofte med både venner og familie. Når tiden er til det, holder jeg af at spille Paddeltennis, squash, badminton eller løbe en tur.


RasmusRasmus Gunnar Jørgensen

Kiropraktor

Jeg er født i 1989 og er uddannet kiropraktor fra SDU.

Før min færdiguddannelse som kiropraktor gjorde jeg tjeneste som officer i Søværnet.

Efter selv at have oplevet smerter fra lænderyggen og modtaget hjælp fra en kiropraktor,

ønskede jeg at skifte branche og i stedet gøre mit virke som kiropraktik til min levevej.

Jeg lægger vægt på, at patienten føler sig hørt og selv er med til at bestemme behandlingsforløbet. Jeg tilrettelægger derfor disse, så de passer til den enkelte.

Jeg har ret til henvisning til både MR-skanning og røntgen, samt andre relevante hospitalsafdelinger herunder Middelfart Rygcenter.

Privat bor jeg i Odense med min kæreste. Jeg spiller guitar og klatrer.


RasmusMathias Kristensen

Jeg har en baggrund som personlig træner, som jeg har arbejdet med i 5+ år. For et par år siden blev jeg introduceret til massørfaget, som fangede mig lynhurtigt. Hos mig er det foruden massage muligt at prøve behandlingsformen cupping, som i store træk er sugekopper, som har til formål at øge din blodcirkulation, så kroppen kan arbejde videre med problemet efter endt behandling.

Jeg ser din krop som en helhed, og ikke kun på det problem, som skal løses.

Jeg bor i Vejle sammen med min kæreste og spiller gerne golf i fritiden. 


RasmusMarjorie Mejia Hansen

Jeg er født i 1996 og blev uddannet fysiurgisk massør i januar 2023.

Jeg har altid været meget omsorgsfuld og har holdt meget af hjælpe andre. Massøruddannelsen har åbnet en dør for mig, hvor jeg kan hjælpe andre igennem massage. 
Oprindeligt kommer jeg fra Mellemamerika, men jeg har boet i Danmark siden 2007, så jeg kan snakke flydende dansk og spansk.
Privat bor jeg sammen med min kæreste i vores dejlig hus ude ved Skalbjerg, hvor jeg også driver min egen massageklinik. I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med familie og venner. Laver også kreative ting, tager til fitness, holdtræning og dans.


Christina LindholmKarin Andersen

Sekretær

Karin har været ansat hos Bogense Kiropraktik siden 2023 og har mange års erfaring som sekretær. Karin er klinikkens blæksprutte og varetager alle opgaver ved skranken og sørger for at vores patienter bliver taget godt imod og sendt godt ud af døren