Laserbehandling mod smerter er en effektiv og non-invasiv behandlingsmetode, som kan hjælpe dig med at komme hurtigt over den akutte fase med smerter og opnå langvarige resultater. Hos Bogense Kiropraktik tilbyder vi MLS laserterapi med vores patenteret laser robot M6.

Vores laserbehandling mod smerter har hjulpet mange tilfredse kunder i Bogense, Søndersø og Otterup omegn. Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan det kan hjælpe, er du altid velkommen til at ringe til os.

Du kan også læse mere herunder om MLS laserterapi og hvordan det kan hjælpe dig med at få en bedre livskvalitet og vende tilbage til de normale aktiviteter i hverdagen.

MLS laserterapi - en smertefri og effektiv behandlingsform

MLS laserterapi er en sikker, non-invasiv og smertefri behandlingsform, der fungerer ikke kun smertelindrende og anti-inflammatorisk, men også effektivt i forbindelse med genoptræning efter fx operation, brud eller anden skade. Behandlingen fungerer ved at tilføre kroppen lys på celleniveau, hvilket aktiverer og styrker flere helende processer i kroppen. Dette kan hjælpe med at fjerne skader og smerter, som du har haft i lang tid.

MLS laserterapi er normalt effektivt ved en række skader og sygdomme, herunder:

Hos Bogense Kiropraktik har vi set, at mange patienter oplever fordele allerede efter den første behandling, og videnskabelige undersøgelser viser, at mellem den fjerde og femte behandling kan smerterne aftage med mindst 50%.

MLS laserterapi hos Bogense Kiropraktik

Hos Bogense Kiropraktik tilbyder vi MLS laserterapi med vores patenteret laserrobot M6. Denne laserrobot kan tilføre markant mere energi længere ind i vævet end de gamle lasere på markedet, hvilket betyder, at du kan opnå endnu bedre resultater med MLS laserterapi.

Priser og behandlingsmuligheder

Vi tilbyder laserterapi behandling af 1-2 områder for 295 kr. Hvis du ønsker laserterapi behandling af 1-2 områder i tillæg til kiropraktisk behandling, kan du få det for 195 kr. Hos Bogense Kiropraktik tilpasser vi altid vores behandlinger til den enkelte patients behov og tilstand.

Opstartsprisen er kr. 500,-, hvor der vil være afsat tid til optagelse af sygehistorie, undersøgelse og første behandling med laser.

Hør mere om vores laserbehandling mod smerter

Hvis du ønsker mere information om MLS laserterapi eller ønsker at booke en tid til behandling, er du velkommen til at kontakte os enten på mail adm@bogense-kiropraktik.dk eller telefon 28606160.

Alternativt kan du også booke en tid her på siden.

Vores dygtige og erfarne behandlere vil være glade for at hjælpe dig med at komme videre med aktiviteterne i hverdagen og en forbedret livskvalitet.

Book en tid i dag