Oplever du, at du er blevet mere stiv, at du bevæger dig langsommere og at du har svært ved at komme i gang om morgenen. Måske oplever du dårlig balance og tendens til at falde samt smerter i kroppens led og muskler. Måske er du bare mere træt, end du førhen har været.

Mange oplever dette som naturlige aldringstegn, og det er da også symptomer, der ofte forekommer hos ældre. Men det betyder ikke, at det er noget man ”bare må lære at leve med”.

Som kroppen bliver ældre, vil der naturligt ske ændringer i den måde, den opfører sig på, men mange ældre har masser af bevægelse og masser af energi. Vist kan man være slidt i ryggen, men lige så ofte er der tale om at mange års mere eller mindre ensidigt arbejde, der har givet en nogle uhensigtsmæssige bevægemønstre, diverse låsninger og muskelspændinger.

Jeg finder ofte at med den rette behandling og med de rette øvelser og træning, at funktionsniveauet kan forbedres og dermed lette hverdagen. Ofte ser jeg tilmed at smerter, som man har gået med i mange år, kan fortage sig om ikke helt forsvinde.

Så selv om du er over 60, måske endda over 80 eller 90, så er der ikke noget til hindre for, at du konsulterer din kiropraktor. Jeg kan give dig en grundig undersøgelse og om nødvendigt henvise til røntgen eller MR-scanning. Jeg kan give dig en behandling, der er specielt tilpasset din krop – også selvom du skulle have slidgigt eller anden form for gigt, eller hvis du har knogleskørhed. Disse – og mange andre – sygdomme kan jeg ikke kurere, men du kan sagtens modtage behandling, selvom du har andre sygdomme. Jeg kan også give dig råd og vejledning i forhold til, hvad du kan forvente af behandlingen og i forhold til, hvad ud selv kan gøre for at få det bedre.