Hold i nakken, nakkesmerter, træt i nakken, whiplash/piskesmæld, prolaps i nakken. Dette er symptomer, der ofte ses i kiropraktorklinikken her i Bogense. Der kan være mange årsager til nakkesmerter og med 9 års klinikerfaring og 5 års erfaring fra Sygehus

Lillebælts Rygcenter på Middelfart Sygehus, har jeg set mange tilfælde, og har fået stor erfaring i at undersøge og behandle de mange forskellige typer nakkesmerter, der findes. Ofte kan nakkesmerter være kombineret med hovedpine, og begge problemer kan kiropraktisk behandling have en gavnlig effekt på.

Samtale om nakkesmerter på klinikken nær Assens & Odense

Jeg gør meget ud af at tage en grundig snak med dig om dine smerter og evt. øvrige symptomer, samt foretage en grundig undersøgelse, inden vi lægger en plan for din behandling. Muligvis kan der være behov for at tage røntgenbilleder, eller i særlige tilfælde behov for scanning. Disse tages ikke i klinikken i Bogense – men jeg har mulighed for at henvise til undersøgelsen og efterfølgende give dig svaret på hvad undersøgelsen viser, og hvilken betydning det har for dig og dine nakkesmerter. Husk at klinikken ligger i Bogense på Nordfyn tæt på Odense, Assens og Middelfart.

Hvis du har spørgsmål om disse eller andre ting ift. dine smerter/symptomer, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så skal vi gerne hjælpe dig.

Læs mere