Ischias er en betegnelse for smerter i balden eller på bagsiden af benet. Det kan have mange årsager og tidligere troede man, at det opstod pga. en irritation af den store ischiasnerve, der løber gennem balden og ned i benet.

Vi ved nu, at der kan være mange forskellige årsager til ischias, og det kræver derfor en grundig gennemgang af dine smerter og evt. andre symptomer samt en grundig undersøgelse, at finde frem til årsagen. 

Hvis du oplever smerter i benet eller balden, og det ikke forsvinder af sig selv i løbet af kort tid, er det en god ide at opsøge kiropraktoren, så det kan blive undersøgt og behandlet.

Jeg gør meget ud af at tage en grundig snak med dig om dine smerter og evt. øvrige symptomer samt foretage en grundig undersøgelse, inden vi lægger en plan for din behandling. Muligvis kan der være behov for at tage røntgenbilleder, eller i særlige tilfælde behov for scanning. Disse ting har jeg mulighed for at henvise til og efterfølgende give dig svaret på med vurdering af hvad undersøgelserne viser, og hvilken betydning det har for dig.

Hvis du har spørgsmål om disse eller andre ting i forhold til dine smerter/symptomer, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så skal vi gerne hjælpe dig.