Få behandlet din hovedpine eller svimmelhed her i min klinik på Nordfyn

De fleste af os oplever til tider hovedpine eller svimmelhed. Ofte har det en åbenlys årsag, for lidt væske, for meget alkohol, sygdom som forkølelse eller influenza, eller et slag mod hovedet.

Hovedpine og svimmelhed kan dog også skyldes låsning i nakke eller brystryg, spændinger i nakke eller ansigt eller andre problemer fra bevægeapparatet. Jeg har lang erfaring med disse symptomer, så kom til Bogense Kiropraktik uanset om du kommer fra Nordfyn, Odense, Middelfart eller Assens. Der er aldrig langt til en samtale.

Når du kommer til mig med hovedpine og/eller svimmelhed, gør jeg meget ud af at tage en grundig snak med dig om dine smerter og evt. øvrige symptomer, samt foretage en grundig undersøgelse, inden vi lægger en plan for din behandling. Det er vigtigt at differentiere om det er en spændingshovedpine, migrænehovedpine, klyngehovedpine eller en kronisk hovedpine. Muligvis kan der være behov for at snakke med din egen læge om andre mulige årsager inden vi kan gå i gang med behandling, men i de fleste tilfælde kan behandlingen af din hovedpine og svimmelhed påbegyndes med det samme her i min klinik tæt på Odense og Middelfart.

Hvis du har spørgsmål om disse eller andre ting ift. dine smerter/symptomer, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så skal vi gerne hjælpe dig.

Du er også altid velkommen til at bestille en tid til samtale her i min klinik, som kun er et kort stykke fra Odense, Middelfart og Assens her på Nordfyn.

Læs mere